Hoe kom je in de XITE interactieve app?

Ziggo mediabox Next & Mediabox XL

1. Zet je TV en mediabox aan

2. Ga naar kanaal 25, de XITE TV zender

3. Na een paar seconden verschijnt er links bovenin je scherm: ‘Press ‘OK’ to open the XITE app

4. Druk ‘OK’ op je afstandsbediening om de XITE interactieve app te starten

Tip: Je kan XITE ook vinden via het Ziggo apps menu, zoek naar ‘XITE music videos’

XITE app Features

Vanaf nu geeft XITE je dé nieuwe manier om muziekvideo’s te bekijken bij Ziggo. Je kan kiezen uit zorgvuldig samengestelde themakanalen zoals ‘80s Flashback’ en ‘Siempre Latino’ of je eigen themakanaal aanmaken via de Mixer. Daarnaast kan je met je afstandsbediening heel eenvoudig video’s liken en skippen waardoor je zelf bepaalt welke muziekvideo’s je wilt zien en welke je liever overslaat. En het mooie is dat je dit alles kan doen zonder te registreren. De interactieve XITE app is alleen beschikbaar voor Ziggo klanten met een Mediabox Next en Mediabox XL.

Tot wel 100 themakanalen


Ontdek tot wel 100 themakanalen zoals ‘R&B Essentials’, ‘Guilty Pleasures’ en ‘Golden Oldies’, zodat je nooit meer na hoeft te denken over welke muziek je opzet. Je vindt de themakanalen door op de ‘OK’ knop op je afstandsbediening te drukken. Klik hier voor het volledige overzicht van al onze channels.

Like en Skip


Met de like en skip functie bepaal je zelf welke muziekvideo’s je graag terug wil zien en welke je overslaat. Druk, op je afstandsbediening, op het pijltje naar rechts om naar de volgende muziekvideo te skippen, of druk pijltje omhoog om een muziekvideo te liken. Alle muziekvideo’s die je een like geeft zijn terug te vinden in ‘Your Likes’ zodat je er gemakkelijk nog een keer van kan genieten.

Mixer


Creëer aan de hand van genres, decades en filters een eigen themakanaal met de Mixer. Zin in een portie R&B uit de 90s met chille vibes? No worries, dat regel je binnen een handomdraai. Open het menu door op ‘OK’ te drukken op je afstandsbediening en dan vind je de mixer links in het overzicht.

Search

Met ‘Search’ kan je speuren door de gehele muziekvideo database van XITE en vind je gemakkelijk wat je zoekt. Deze functie vind je terug bij het vergrootglas symbool in het menu door op de ‘OK’ knop te drukken op je afstandsbediening.

Je eigen profiel

Woon je met meerdere mensen in huis en wil je je eigen persoonlijke XITE ervaring houden, met je eigen voorkeuren en likes? Via het menu kan je tot wel 5 profielen aanmaken en zo kan iedereen zijn of haar eigen gang gaan in de interactieve app van XITE. Druk op de ‘OK’ knop om het menu te openen.